Teknik & Sikkerhed

Teknik

Ved brug af vores  drone gør det nemt at tage billeder

Brug af en drone er en meget nemt og godt måde at tage billeder fra luften og giver dermed mulighed for lidt mere udvente og specielle vinkler. Det er meget nemt at bruge en drone. Man behøver ikke håndtere med stiger eller en lift for at kunne når sine mål.

phantom2-slider2

Vi har besluttes os for at bruge en lille drone model. Dette har fordele og ulemper. Fordelen er at man nærmest kan flyve på og til alle steder man har lyst til. Ulempen er at man bliver mere følsomt over for vejrforhold.

Vores drone kan lave høj oplysende billeder med op til 14 megapixel oplysning. Kammeraet er udstyret med en vidvinkel linse ( 140° vinkel) til billeder og kan dermed dække et stort område.

Kammeraet kan også optage fuld HD film i 1080p. Her er der forskellige vidvinkler muligt (140°,120° eller 90°) Så alt fra en stor oversigt billeder til nærbilleder er muligt.

Sikkerhed

Warning_DroneHelmHer hos FlyingEye.dk tager vi flysikkerheden i højsædet. Lovgivningen i Danmark er meget streng hvad der angå steder hvor man må flyve og hvad man må optage. Derfor vil der altid være begrænsninger omkring hvad der kan lad sig gøre eller ej.

 

FlyingEye.dk er i gang med processen for blive godkendt af myndighederne for at kunne flyve i tæt bebygget områder.

Er du interesseret så kan du kontakte os her

 

axa-redefining-standardsFlyingEye.dk har den lovpligtig ansvarsforsikring for sin drone hos AXA forsikringer.